Uz sākumu Jaunumi Sporta aktualitātes LASS XXI UNIVERSIĀDE IR NOSLĒGUSIES
LASS XXI UNIVERSIĀDE IR NOSLĒGUSIES Drukāt
Otrdiena, 10 maijs 2011 09:48

kauss7.maijā Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā pēc volejbola finālsacensībām un vieglatlētikas sacensībām notika LASS XXI Universiādes noslēguma pasākums, kurā apbalvoja kopvērtējuma uzvarētājus.

Vīriešiem kopumā no 15 sporta veidiem vērā tika ņemti 10 labākie Universiādes rezultāti, sievietēm no 12 tiek ņemti vērā 8 rezultāti.

Sievietēm ar 101 punktu III vietu kopvērtējumā ieguva Latvijas Universitāte, ar 109 punktiem otrajā vietā ierindojās Rīgas Tehniskā universitāte un tikai ar divu punktu pārsvaru pirmo vietu kopvērtējumā ieguva Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studentes.

Vīriešiem trešo vietu ieguva Latvijas Universitāte, kopvērtējumā ar 124,5 punktiem, II vieta - LSPA (133 punkti) un pirmā vieta - Rīgas Tehniskajai universitātei.

 


 

 
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv