INFORMĀCIJA par SENĀTA sēdi 2017.gada 11. maijā Drukāt
Piektdiena, 09 jūnijs 2017 10:44

1. Vieglatlētikas katedras vadītāja prof. I.Avotiņa informēja par Vieglatlētikas katedras darbu no 2012./2013.ak.gada līdz 2016./2017.ak.gadam. Senāts atzinīgi novērtēja Vieglatlētikas katedras darbu atskaites posmā. Apstiprināts Senāta lēmums Nr. 17 ”Par Vieglatlētikas katedras darbu no 2012./2013.ak.gada līdz 2016./2017.ak.gadam”/pielikumā/. 

2. Akadēmiskās šķīrējtiesas priekšsēdētājs  prof. A.Paeglītis informējapar šķīrējtiesas veikto darbu 2016./2017.ak.gadā. Tika atrisināts konflikts starp administrāciju un studentu, kurš apstrīdēja eksmatrikulāciju, iesniedzot prasību IZM.

3. Apstiprināta Sporta nozares bibliotēkas stratēģija 2017. – 2021.gadam, ar kuru iepazīstināja sporta nozares bibliotēkas vadītāja M.Zaļūksne /pielikumā/. 

4. Galvenā grāmatvede S.Panova informējapar Akadēmijas finansiālo darbību 2016.gadā un par nodokļu izmaiņām 2017.gadā. Gada pārskatu pirms nodošanas Izglītības un zinātnes ministrijā pārbaudīja zvērināta revidente, kā arī Valsts kontrole. Lūgums: maksājuma uzdevumos norādīt pilnus maksājuma datus: kam, par ko, par kādu personu. Senāts apstiprināja finanšu pārskatu par 2016.gadu, akadēmijas budžeta izdevumu un ieņēmumu tāmi /pielikumā/.               

5. Apstiprināti akreditēto programmu studiju plāni grafiki 2017./2018.ak.gadam.

6.  Rektors prof. J.Žīdens un zinātniskā sekretāre doc. I.Dravniece informēja par  atklāta konkursa izsludināšanu uz akadēmiskā personāla amatiem. Senāts nolēma izsludināt  konkursu uz šādiem profesoru un asociēto profesoru amatiem:  vienu profesora amata vietu Biomehānikas katedrā, vienu profesora amata vietu Peldēšanas katedrā, vienu  profesora amata vietu Teorijas katedrā, divām  asociētā profesora amata vietām Teorijas katedrā; divām asociētā profesora amata vietām Slēpošanas katedrā, vienu asociētā profesora  amata vietu Sporta medicīnas katedrā un vienu asociētā profesora amata vietu Vadības katedrā; kā arī šādiem akadēmiskā personāla amatiem: vienu docenta vietu Smagatlētikas katedrā,  divām lektora vietām un vienu asistenta vietu Vingrošanas katedrā, vienu  asistenta vietu Sporta spēļu katedrā;  divām vadošo pētnieku vietām;  un katedru vadītāju amatiem: Vieglatlētikas katedras vadītājs, Vadības katedras vadītājs, Peldēšanas  katedras  vadītājs.  

Zinātniskā sekretāre I.Dravniece

 
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv